top of page

Waarom rechtstreeks bij ons boeken?

Na gesprekken met een aantal gasten en het luisteren naar hun feedback vinden we het de moeite waard om te benadrukken waarom het beter en goedkoper is om rechtstreeks bij ons te boeken in plaats van via de websites van verhuurbedrijven zoals Airbnb, HomeAway, Trip Advisor, Booking etc.

We adverteren op deze websites, omdat dit voor ons nodig is om voldoende boekingen te kunnen genereren, en dit zullen we blijven doen totdat ons vakantieappartement voldoende bekendheid heeft verworven om voldoende rechtstreekse boekingen te kunnen noteren.

Het is duidelijk dat gasten (en niet alleen bij ons) niet op de hoogte zijn van de extra kosten die deze verhuurbedrijven aanrekenen, zoals servicekosten of boekingskosten. Helaas denken sommige mensen dat wij het zijn die deze kosten toevoegen - maar de realiteit is dat we niets van deze extra kosten ontvangen, ze gaan rechtstreeks naar deze verhuurbedrijven.

Deze extra kosten kunnen de kostprijs van uw boeking aanzienlijk verhogen. Probeer het door een prijsaanvraag te doen via onze websitesite en vervolgens via die van Airbnb, HomeAway of Tripadvisor, door op de respectievelijke links op onze website te klikken, en u zult zien hoeveel meer deze verhuurbedrijven u in rekening brengen, vergeleken met de kostprijs voor het boeken van onze vakantie appartement rechtstreeks bij ons.

Deze verhuurbedrijven zullen u vertellen dat de extra kosten er zijn voor uw veiligheid en zekerheid, bijvoorbeeld als de huiseigenaar zich niet aan zijn woord houdt of uw boeking annuleert. In alle eerlijkheid, we begrijpen dat u bereid zou zijn om extra bedrag te betalen voor uw gemoedsrust, maar we kunnen u verzekeren dat we nog nooit een boeking geannuleerd hebben. U kan ook uit de positieve beoordelingen van onze gasten opmaken dat wij eerlijke mensen zijn en altijd bereid zijn zijn om ofwel te bellen of via e-mail informatie uit te wisselen over ons vakantieappartement, lokale attracties enz, en u al het advies te geven om u ten volle van uw verblijf in ons vakantieappartement te laten genieten.

Recent blogs
Follow us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page